Pretraga

Neko pitanje?
Naslov informacije

Tekst koji je sadržaj onoga što se želi reći

pomoć


Pomoc pri registraciji:
Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da se registrujete. To može uraditi odmah ili po završetku kupovine. U oba slučaja neophodno je ispuniti boldirana polja.

Kad kliknete na dugme "registracija" potrebno je ispravno unijeti podatke u sva boldirana polja: Login (korisničko ime), Password (lozinka) dva puta, Ime, Prezime, Ulicu, Poštanski broj, Grad, Telefon i e-mail adresu, i na kraju kliknuti na dugme sačuvaj. Tada je registracija završena. Isto važi i ukoliko ste se odlučili za registraciju na kraju kupovine.Pomoć pri "logovanju":
Ukoliko ste stari korisnik da bi se prijavili na sistem potrebno je da kliknete dugme "Login". Unesite trazene podatke (Login (korisničko ime) i Password (lozinka)) i kliknite na dugme "Log in >" da bi se prijavili.
Kada ste prijavljani na sistem u mogućnosti ste da mijenjate Vaše podatke kao i da pregledate prethodne narudžbe.Koristenje korpe:
U meniju sa lijeve strane se nalaze kategorije. Kad klinete na željenu kategoriju ukoliko postoji podkategorija otvoriće se meni, ukoliko ne postoji pojaviće se artikli. Ukoliko postoji podkategorija birajte željenu. Ako Vam kraći opis artikla nije dovoljan kliknite na šifru kako bi dobili širi opis. Takođe ukoliko Vas interesuje veća slika možete je dobiti klikom na sličicu od traženog artikla.
Artikal se dodaje klikom na dugme "Dodaj u korpu". Tada će Vam se otvoriti prozor u kome možete unijeti željenu količinu. Takođe ukoliko posjedujete popust vaučer unesite ga. Nakon toga možete nastaviti kupovinu ili je završiti. Takođe možete sačuvati sadržaj korpe na 72 časa.


Pomoć pri dostavi